Extrakční čištění koberců od profesionálů

Pokud vlastníte koberec, ale ještě nikdy jste nevyzkoušeli profesionální čištění koberců, pak je právě teď čas objednat si služby naší zkušené pražské úklidové firmy. Spolupráce s úklidovou firmou Vám výrazně šetří čas, námahu i peníze, a poskytne vám daleko větší kvalitu čištění, díky profesionální úklidové technice a prostředkům.

Koberce a čalouněný nábytek čistíme výhradně špičkovými stroji světově prověřených značek, které jsou k tomu určené. Sídlíme v hlavním městě Praha, ale čištění koberců poskytujeme i ve Středočeském kraji a po celé republice. Provádíme čištění koberců větších ploch (kanceláře, hotely, restaurace atd.), ale i v domácnostech, jednorázově i pravidelně na smlouvu, případně formou dohody o spolupráci, kdy vyčistíme Váš koberec za výhodnou cenu kdykoliv to bude potřeba. Koberce menších rozměrů na Vaši žádost rádi odvezeme na naši provozovnu k vyčištění.

Naše stroje pracují na bázi extrakčního čištění koberců Praha. To v praxi vypadá tak, že voda s čistícím přípravkem je pod tlakem vháněna do čištěného povrchu a poté i s nečistotami vysávána zpět do stroje, v případě většího znečištění je na povrch před procesem nanesena dodatečná dávka čisticího prostředku. Tato technologie zajišťuje důkladné čištění, které zároveň nenamáhá koberec a nepoškozuje jeho vlákna. Vyzkoušejte čištění koberců od naší úklidové firmy ještě dnes! Nechte se překvapit kvalitou služeb a úrovní servisu i výhodnou cenou. Pro Vaše pohodlí jsme k dispozici 24 hodin denně i o víkendech.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.