Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba použít také různé odstraňovače skvrn či produkty na předčištění, dále je možné použít také odstraňovače pachů (tzv. deodoranty) či prostředky pro impregnaci látky. Pro extrakční čištění je třeba správně zvolit použité čisticí prostředky a také použít profesionální čisticí stroje. Naše firma samozřejmě disponuje obojím, a proto Vám můžeme nabídnout kvalitní a spolehlivý úklid za všech okolností.

Extrakční čištění je důležitou součástí nabídky každé profesionální úklidové firmy. Naše společnost proto vybírá pouze kvalitní úklidové prostředky, které v kombinaci s profesionálními stroji a pečlivě proškolenou obsluhou zaručují vždy spolehlivý úklid. Naše úklidová firma Vám vždy nabízí tu nejvyšší kvalitu a spolehlivost při extrakčním čištění, stejně jako všech ostatních úklidových službách. Možnosti jsou skutečně široké a záleží pouze na Vás, co si při extrakčním čištění zvolíte, naši zaměstnanci Vám samozřejmě ochotně poradí a doporučí, které doplňkové služby by byli nejvhodnější. Stejně širokou nabídku prostředků samozřejmě máme pro speciální extrakční čištění nábytku a čalounění, nemusíte se tedy obávat využít i tuto službu.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Úklid realit

Využívat služeb úklidové firmy je moderní a chytré řešení nejen pro malé domácnosti a soukromníky, ale i velké firmy a vlastníci realit mohou ze spolupráce s profesionální úklidovou

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.