ISSA Iterclean 2014 Amsterdam

V období mezi 6. a 9. květnem se na výstavišti Amsterdam RAI v Nizozemsku konal světový veletrh úklidových služeb ISSA Iterclean, na kterém zástupci naší úklidové firmy nemohli chybět.

Veletrh ISSA Interclean pořádá sdružení ISSA již od roku 1967 a jedná se o největší projekt svého druhu na světě. Na ploše o rozsahu 50 000 m2 se sejde více než 650 vystavovatelů z oboru a sjedou se lidé z více než 130 zemí světa. Ačkoliv ISSA organizuje v současné době více výstav Interclean (např. v Polsku, Latinské Americe, Asii či USA), je výstava v Amsterdamu tou nejdůležitější a největší akcí, letos se konal již 25. ročník této veledůležité akce v oblasti úklidu.  Na výstavní ploše se sešlo mnoho známých a zavedených světových značek i menších firem, aby představili své produkty i žhavé novinky pro následující roky, to vše plně k nahlédnutí a vyzkoušení včetně venkovních ukázek vysokotlakých čističů v podání Kärcheru či Nilfisku. Výstava se netýkala pouze úklidových strojů, ale také příslušenství, úklidové prostředky a ostatní pomůcky a vymoženosti, které výrobci nabízejí. Přesně něco pro úklidovou firmu, která chce držet krok s nejmodernějšími technologiemi v oboru, jako je ta naše!

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.