Podlahové čištění

Pro čištění podlah je občas potřeba použít stroj na úklid podlahových krytin. Aby bylo možné vybrat ten správný stroj na čištění podlah, musí se vzít v úvahu řada technických vlastností a také série specifik. V první řadě je potřeba promyslet, jaký typ podlahové krytiny je třeba uklidit. Dále je nutné u podlahového čištění znát povahu znečištění a intenzitu s jakou je potřeba provádět úklid. Další co je třeba při podlahovém čištění uvážit je přítomnost nepřístupných míst pro úklid a úzké průchody. Dle toho je potřeba hlavně vybrat velikost stroje.

Stroje pro podlahové čištění mají, smysl například při úklidu kanceláří nebo podobně velkých prostor – hal, chodeb a podobných. Je nutné mít pro úklid strojem v blízkosti elektrickou přípojku, odpad na vylití vody a další nezbytnosti. Je nutné vědět, v jakém typu místnosti je třeba provést úklid a podle toho vybrat úklidový stroj dle jeho parametrů: šíře, kapacita nádrže na čistou a špinavou vodu, výkon, typ štětce a podobně. Důležitý je i výkon stroje, ale nedoporučuje se brát tento parametr jako parametr hlavní při výběru stroje pro úklid.

Důležité je jaký kartáč má daný stroj. Celkově se jeví jako nejlepší rotační kartáč. Dokonce by se dalo bezpečně předpokládat, že efekt čištění rotačním kartáčem bude i několikrát vyšší, ale zkušenost ukazuje, že tomu tak není. A proto ani tento parametr není pro úklid ten jediný, určující. Nejlépe Vám poradí a pomohou se zorientovat na trhu se stroji na podlahové čištění různé úklidové firmy.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.