Vzduchotechnika v českých domácnostech

Slyšeli jste už o přístroji, který se nazývá vzduchotechnika? Jde o zařízení, které je schopné zajišťovat přívod a odvod vzduchu v daném prostoru. Vytváří přesně takové prostředí, jaké požadujete, a to díky tomu, že je schopná regulovat nejen teplotu, ale také tlak a vlhkost vzduchu.

Teď se možno sami sebe ptáte, na co je to asi dobré. Možná budete sami překvapení. Zamyslete se například nad tím, kolikrát jste ve svém domě našli nežádoucí plísně. Podařilo se Vám je sice odstranit, ale o několik dnů, nebo týdnu, se opět objevily. Možná na stejném, a možná na jiném místě, ale opět u Vás doma. Navzdory tomu, že provádíte pečlivý úklid, jsou plísně opět ve Vašem domě. Jak je to možné? Způsobila to nevhodná vlhkost vzduchu ve Vašem domě. Vlhkost vzduchu by se měla pohybovat pod sedmdesáti procenty. Je samozřejmě velmi obtížné ji regulovat, bez profesionálního zařízení jakým je vzduchotechnika.

Plísně a mikroby se nevyplácí podceňovat. Můžou totiž v našem organizmu způsobit mnoho neželaných a závažných onemocnění. Pečlivý úklid a vzduchotechnika, tento problém řeší jednoduše a snadně a Vy se už víc nebudete muset bát o to, jestli je ve Vašem domě po zdravotní stránce bezpečno.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.