Centrální vysavač v domácnosti

Máte pocit, že při každodenním úklidu v domácnosti potřebujete nového pomocníka? Zjednodušte si úklid bytu a nainstalujte si centrální vysavač. Centrální vysavače jsou tiché, spolehlivé a cenově dostupné, díky čemu jsou oblíbené v domácnostech po celém světě. Poskytují svému uživatelovi při úklidu početné množství výhod, mezi ty nejvýznamnější patří vysoký výkon a ticho při práci. A na jakém principu to celé funguje?

Centrální vysavač je složený z několika základních částí. Tou hlavní částí centrálního vysavače je sací jednotka s odlučovačem prachu. Vhodné umístnění sací jednotky je v nějaké technické místnosti, jako je garáž, suterén, nebo sklad. Na sání jednotky je připojen potrubní systém. Potrubní rozvod je ukončen ve speciálních zásuvkách. Počet speciálních zásuvek závisí především na dispozičním řešení Vašeho domu nebo bytu. Kontakty v zásuvkách jsou nízkonapěťového ovládání, teda mají 24 voltů. Jejich úkolem je zapnout sací jednotku v okamžiku, kdy se připojí vysávací hadice. Pro ulehčení úklidu může být lehká a ohebná hadice vybavená otočnou rukojetí s vypínačem, který umožňuje vypnutí sací jednotky z jakéhokoliv místa.

Ještě stále váháte, jestli je centrální vysávač to pravé pro Vás?  Výhodou centrálních vysavačů je, že nejsou vhodné jen pro novostavby ale také do obývaných domů, takže si je můžete dát instalovat už v průběhu svého zabydlení. Rovněž důležitým faktorem je to, že nejsou vhodné jenom pro úklid domů, je možné je instalovat i v bytě. Tu ale stále úklidová služba centrálního vysavače nekonči. Je možné je využít i ve velkoplošných průmyslových a komerčních objektech, jakými jsou obchodní centra, laboratoře, hotely a restaurace.

Centrální vysávač patří určitě k nejlepším úklidovým technologiím současnosti. Avšak když si ještě nejste zavedením systému zcela jistí, můžete si úklid ulehčit i jiným způsobem a to tím, že využijete některou ze služeb, které Vám ponouká naše úklidová firma, a nemusíte ani nic instalovat. Ulehčete si práci už zítra a zavolejte nám.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.