Čištění koberců levně a kvalitně

Neváhejte a objednejte si u nás profesionální čištění koberců, pří využití profesionálních služeb získáte nejen záruky, že koberec nepoškodíme, ale především daleko vyšší kvalitu čištění než svépomocí, především díky dlouholetým zkušenostem v oboru a profesionálním pomůckám. Jsme tu pro Vás 24 hodin denně, čistíme i o víkendech. K čištěnípoužíváme vysoce výkonné profesionální stroje zaručující vysoký sací výkon. Přesně takový, jaký je potřeba pro dokonalé odstranění všech nečistot. Stroje, které používáme, pracují na bázi extrakčního čištění koberců, což je metoda, kdy je voda s čistícím médiem pod tlakem vháněna do textilu a následně i s nečistotami vysávána, v případě většího znečištění je na povrch před čištěním nanesena dodatečná vrstva čisticího prostředku. Používaná chemie zajišťuje šetrnost k povrchům a nejlepší možný výsledek. Tato metoda čištění koberců zaručuje výborný výsledek i při velkém znečištění, jedná se o maximálně bezpečnou metodu, která nezatěžuje koberec, ale naopak oživuje jeho barvy a zvedá vlákna na jejich původní délku, takže výsledkem je vzhled nového koberce. Po čištění je ovšem třeba nechat koberec cca 3 hodiny vyschnout, doba schnutí závisí na podmínkách v místnosti.

Objednejte si naše služby již dnes! Čistíme v kancelářích i domácnostech, jsme schopni vyčistit nové i starožitné koberce i zátěžové koberce ve frekventovaných prostorech. Provádíme generální, stavební i pravidelné úklidy. Kontaktujte nás a vyzkoušejte kvalitu práce a služeb profesionální úklidové firmy.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.