Čištění profesionálními prostředky

Mnoho lidí se v dnešní době může ptát na užitečnost úklidových firem. Spousta lidí pod vlivem televizních reklam podléhá dojmu, že běžně dostupné úklidové prostředky si poradí s každým problémem v domácnosti rychleji a levněji než cokoliv jiného, ale to není pravda. Pro skutečně spolehlivý a kvalitní úklid je potřeba používat prostředky určené na konkrétní povrch ve správném poměru a nejlépe s použitím profesionálních pomůcek, a to Vám může zajistit jedině kvalitní úklidová firma.

Běžné úklidové prostředky, které koupíte v supermarketu, zdaleka nedosahují kvality a účinnosti profesionálních prostředků, používaných úklidovými firmami. Často se nám stává, že nedokážeme vyčistit klientovi sedačku či koberec, který se předtím pokoušel vyčistit běžně dostupnými prostředky. To proto, že obyčejné prostředky často nejen nemají potřebnou účinnost, ale také při pokusu o vyčištění zanesou nečistoty hlouběji do vláken, odkud je už ani profesionální prostředky nedostanou. Běžně dostupné prostředky totiž musí obsahovat univerzální množství aktivních látek tak, aby nebyli nebezpečné v žádné koncentraci, případně aby nepoškodili materiál při neodobrném či nesprávném zacházení, samozřejmě také proto, aby byli levnější na výrobu. Profesionálové z úklidové firmy ale procházejí důkladným školením v používání svěřených prostředků, které mohou být daleko účinější a agresivnější, neboť se jejich efekt dá regulovat správným dávkováním.

Nejlepším řešením v případě, že znečistíte koberec, sedačku či jiné látkové vybavení domácnosti, odolnými nečistotami, je nepokoušet se je odstranit sami, ale co nejrychleji zavolat profesionální firmu. Jedině tak získáte největší šanci na odstranění odolných nečistot bez zbytečných skvrn, nebo ještě hůře, úplného zničení nábytku.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.