Hygienická stránka čištění koberců

Koberce najdeme téměř v každé domácnosti. Malé, nebo velké, vytvářejí estetický vzhled našeho domova. Neumíme si už bez nich svůj interiér ani představit. Jak se ale o ně staráte? Dodáváte jim potřebnou péči, a čistíte je pravidelně?

Věc, jako je čištění koberců, je v domácnostech často podceňovaná. Možno máte pocit, že je to jenom banalita, ale i v tomto případě je opak pravdou. Během roka, si můžete všimnout jak Váš oblíbený koberec v obýváku nebo ložnici postupně ztrácí barvu. Je to tím, že se v něm usazují nashromážděné prachové částice z celého bytu. A koberec Váš koberec je pro ně ideálním domovem! Tento proces spustí celou kaskádu procesů, která ve výsledku vede k tomu, že ve Vašem domově, už není po hygienické stránce bezpečno. Do koberce plného prachových častíc se začnou stěhovat roztoče, hromadí se v něm bakterii a při trochu vlhkém ovzduší začnou vznikat i plesně. Tak ještě stále máte pocit, že čištění koberců, není důležité?

Každý z nás chce, aby jeho domov byl hygienicky nezávadným místem. Proto při pravidelném úklidu, nesmíme zapomínat na každou, i když na oko nepodstatnou maličkost. Kromě pravidelného luxování koberců, je potřebné několikrát v roce i hloubkové čištění. Naše úklidová firma, Vám nabízíčištění koberců Praha, ale také i pro blízké okolí. Proto neváhejte a obraťte se na nás.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.