Inteligentní dům – jednoduché principy a výhody

Inteligentní dům je nejnovějším hitem v oblasti designu a řešení domácnosti. Systémy, které pojem inteligentní dům zahrnuje, jsou velice rozmanité a možnosti optimalizace jsou v rukou zkušených odborníků skutečně široké.

V podstatě se jedná o centrální systém, který všechny tyto prvky sdružuje pod jedno rozhraní, podobně jako například systém Windows v PC zastřešuje ovládání textových editorů, zvuku a obrazu. Nejvýhodnějším řešením je instalovat technologie inteligentního domu již při stavbě či případně během rekonstrukce většího rozsahu, neboť je třeba, aby inteligentní systémy podporovali spotřebiče v domácnosti. Většina předních výrobců domácích spotřebičů, za všechny jmenujme značky Samsung a Miele, u většiny nejnovějších produktů již cíleně podporuje jejich řízení nadřazeným systémem. Obraťte se proto na odborníky v oblasti inteligentní elektroinstalace při plánování Vaší nové domácnosti a zjistěte si, jaké možnosti Vám inteligentní dům nabízí. Několika doteky na displeji telefonu tak můžete zapnout pračku a topení tak, abyste se vrátili k vypranému prádlu a teplému domu, cestou do práce si pustit oblíbené CD uložené doma v počítači a podobně.

Technologie inteligentní domácnosti Vám všemi svými přednostmi šetří čas a námahu, umožňuje rychlou a snadnou kontrolu nad vším, co se doma děje a rychle a snadno zjistit vše, co potřebujete. Výhody těchto technologií především spočívají ve značných úsporách a také bezpečnosti, díky snadné a rychlé kontrole můžete bez problému doma dálkově vypnout topení či spotřebiče a šetřit tak peníze.

Inteligentní dům je technologie budoucnosti, dostupná již dnes. Zjistěte si výhody a možnosti této technologie a dopřejte si snadnou a úplnou kontrolu nad celým domem několika jednoduchými doteky kdykoliv a odkudkoliv.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.