Kvalitní a moderní úklidová firma

Skutečně moderní úklidová firma především drží krok s dobou, proto naše společnost používá ty nejmodernější a nejúčinnější stroje a postupy a ekologicky a zdravotně nezávadnou úklidovou chemii. Kvalitní firma musí umět zúročit své zkušenosti, díky dlouhodobému působení v oboru se proto můžete na náš úklid spolehnout, víme co je potřeba pro dokonalou čistotu a také Vám s radostí vysvětlíme veškeré postupy a techniky úklidu, představíme použitou chemii a vysvětlíme Vám, proč jsme právě u vás zvolili konkrétní postup.

Pro moderní firmu jsou samozřejmostí pečlivě a důkladně vybraní a proškolení zaměstnanci, na které se můžeme spolehnout, abyste se na oplátku mohli spolehnout vy na naše služby.Moderníúklidová firma se musí přizpůsobit požadavkům svých klientů, proto jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, veškeré naše úklidy probíhají po předchozím prohlednutí prostor a domluvě s Vámi a na každý náš úklid sestavujeme zvlášť cenovou nabídku, žádné paušály, neplatíte více, než musíte.

Kvalitní úklidová firma nabízí širokou škálu služeb, proto u nás můžete objednat veškeré úklidové služby od jednorázových či generálních úklidů, přes každodenní kompletní servis až po speciální práce jako například krystalizace mramoru či broušení parket nebo mytí fasády.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.