Novinka – inteligentní dům

Stáhnutí žaluzií nebo zapálení ohně v krbu za pomoci dálkového ovládaní? Scéna z amerického akčního filmu, nebo skutečnost, s kterou se již dnes můžeme střetnout i v běžné realitě? Možná budete překvapení ale ani jedna z těch věcí už nezapadá jen do části sci-fi filmů ale právě naopak. Jsou součástí projektu inteligentní bydlení, který má za hlavní úkol zvýšit komfort v našich domácnostech.

Ještě nikdy jste o inteligentním bydlení neslyšely? V tom případě nám dovolte, abychom jsme Vám ho představili. Technologie inteligentní dům je v podstatě jakýmsi souborem aplikací. Jde především o elektroinstalace a ovládací rozhraní, které jsou zabudované přímo do jednotlivých prvků Vaši domácnosti. Jak můžou tyto aplikace zvýšit komfort Vaši domácnosti? Díky těmhle aplikacím, můžete ovládat svůj dům i na dálku, a to prostřednictvím svého mobilního telefonu, tabletu, nebo speciálního ovladače. Tak co myslíte, je název inteligentní dům na tom správném místě?

My myslíme, že rozhodně ano! Inteligentní dům dokáže například sám regulovat teplotu v jednotlivých místnostech domu nebo bytu, kontroluje otevření oken, či dokonce automaticky aktivuje topení, aby se dům prohřál, než se vrátíte domů z práce. Základní filosofií inteligentního domu totiž je, že ne Vy máte sloužit domu, ale dům má sloužit Vám.

V západním světě je už inteligentní bydlení každodenní realitou. Vyzkoušejte tuto technologii budoucnosti.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.