Pečlivý úklid domácnosti

Pomalu ale jistě, se dostáváme ke konci zimy. Po únoru přichází březen, a s ním většinou i hezké počasí a sluneční louče. Mnozí z nás si při větším množství dopadajícího světla do svého pokojíčku uvědomí, kolik prachu a nečistot, se v něm během zimy nashromáždilo. Je ten pravý čas na pečlivý úklid, a vyházení nepotřebných věcí!

Nejde jenom o běžný úklid, který děláte během celého roku. Teď je potřebné roztřídit všechny staré papíry, umýt poličky na knihy, oprášit prach z rámečků s fotografiemi, i ty pavučiny z koutů pokoje musí zmizet. Určitě chcete jaro přivítat ve velkém stylu, s dobrou náladou a čistou domácností. Po pečlivém úklidu všech pokojů a vymetení špíny ze sklepa však Váš úkol nekončí. Je tu ještě zahrada! I ta potřebuje svoji údržbu. Stromy, které byly skryté pod vrstvou sněhu během troch měsíců, si také zaslouží, aby byly dostatečně operovávané. Kromě toho, sníh zakryl skrývající se vrstvu nečistot, která se teď dostala na povrch. Proto je starostlivý úklid zahrady nezbytný.

Točí se Vám už ze všech těch povinností hlava? Máte pocit, že není ani nejmenší šance, stihnout to pečlivě a zároveň dostatečně rychle? Chcete si raději užívat procházky v jarním slunečním prostředí. V tom případě neváhejte a obraťte se na naši úklidovou firmu! Rádi Vás zbavíme těchto povinností.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.