Představujeme ECA technologii

Technologie ECA (ElektroChemická Aktivace) je velice moderní, účinná metoda desinfekce, která vyniká především vysokou spolehlivostí a 100% nezávadností pro zdraví a přírodu. Navíc má, na rozdíl od běžných desinfekčních prostředků minimální náklady, což se pro klienty úklidové firmy projeví v nižší ceně našich služeb.A v čem spočívá kouzlo ECA technologie? Na první pohled v ničem, tato desinfekce je pouhou směsí soli a vody. Jak může sůl rozpuštěná ve vodě pomoci ke kvalitnímu úklidu? Odpověď zní elektrolýzou. Tento fyzikálně-chemický proces spočívá v průchodu elektřiny roztokem, při kterém se mění vlastnosti onoho roztoku. A právě elektrolýzou směsi vody a soli vznikne vysoce účinná a ekologicky přívětivá desinfekce, jaká nemá obdoby v oblasti úklidových firem.

Tato desinfekce se dá použít prakticky na cokoliv ať už při úklidu kancelářských prostor, nebo při úklidu domácností. Je vhodná k použití na sklo, plasty, kov i dřevo. Maximální výhodu k úklidu dokazuje i 100% zdravotní nezávadnost, žádné odpadní látky, ani chemikálie. Ostatně kterou jinou dezinfekcí byste si mohli ošetřit ovoce či zeleninu, aby se tak rychle nekazila? Před konzumací stačí opláchnout obyčejnou vodou!

Pojďte s námi vstříc modernímu, levnějšímu a zelenému úklidu! Díky využití ECA technologie Vám může naše úklidová firma nabídnout levnější, kvalitnější a bezpečnější úklid než to bylo možné kdykoliv předtím! Kontaktujte nás a přesvědčte se o skvělých výsledcích této největší novinky moderního úklidu.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.