Úklid od profesionálů

Je obtížné si představit moderní kancelář s pavučinami v rozích, s prachem na nábytku či špinavými okny. Stejně tak je ovšem snadné objednat si úklidovou firmu, která způsobí, aby to obtížně představitelné také skutečně obtížně mohlo nastat.

Mnozí lidé ještě nejsou zvyklí, že moderní úklid moderními prostředky je nejen rychlý a účinný, ale také bezpečný, a bojí se svěřit svůj rodinný majetek do cizích rukou. Faktem však je, že může-li někdo majetek čištěním poškodit, je to rozhodně spíše jeho majitel, co se týče technologií úklidulaik.

Úklidové firmy nabízejí širokou škálu prací. Od úklidu kanceláří přes úklid domů a bytů až třeba po péči o zahradu či mytí fasád a štukatur. Bez ohledu na to, zda máte rozlehlé administrativní areály, malou restauraci, výrobní halu, či pouze dům nebo byt, se Vám solidní úklidová firma, jako třeba pražská společnost Complete Service, dovede přizpůsobit a nabídnout pravidelný či jednorázový úklid.

Denní úklid kanceláří nebo bytů zahrnuje například mokré i suché čištění koberců moderními vysavači, mokré čištění kamene a dlažby, odstranění prachu z povrchů, umytí oken a vitrín, vyleštění zrcadel či vyčištění čalouněného i koženého nábytku. Díky úsilí zkušených pracovníků firem se opět objeví zašlý lesk a zmizí staré škrábance. Můžete také sepsat smlouvu na pravidelný úklid a ani jeho zařizování již pro Vás nebude sebemenší potíží.

Pokud úklid nepotřebujete každý den, můžete se domluvit na týdenním úklidu, který je velmi populární. Týdenní úklid sestává ze stejných úkonů jako úklid denní a liší se pouze v tom, že probíhá méně často. A kdyby pro Vás i každý týden bylo příliš často, lze si objednat úklid třeba jednou za měsíc či jakkoli jinak často, přesně podle Vašich požadavků.

Důkladné vyčištění zcela změní Váš pokoj, naplní jej svěžestí a ozdraví jeho ovzduší. Kromě čistého pokoje si potom také můžete objednat uklizenou zahradu, svítivou fasádu, příjemně vyhlížející chodník či schody do domu a podobně. Odborníci stačí na vše.

Tajemství profesionálních úklidových firem tkví v použití těch nejmodernějších strojů a chemikálií, které jsou nejen účinné, ale také ekologicky a zdravotně nezávadné. Úklidová firma jako Complete Service vyčistí cokoli díky dokonalým čisticím strojům a chemii, ale také kdekoli díky dalšímu vybavení, jako jsou horolezecká výbava či různé zvedací plošiny.

Dobrá úklidová firma si dovede poradit s pravidelným či jednorázovým úklidem všech typů prostor a povrchů díky technologiím a školeným zaměstnancům. Pomůže Vám od prachu v kanceláři stejně jako od hromady špinavého nádobí po včerejší oslavě babiččiných narozenin. Dobré úklidové firmynavíc nabízejí slevy pro stálé zákazníky, čímž své služby ještě zatraktivňují. Profesionálové zajistí optimální poměr kvality a ceny.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.