Úklid realit

Využívat služeb úklidové firmy je moderní a chytré řešení nejen pro malé domácnosti a soukromníky, ale i velké firmy a vlastníci realit mohou ze spolupráce s profesionální úklidovou firmou profitovat.

Spolupráce s profesionály šetří Váš čas a poskytne Vám jistotu pečlivě provedeného úklidu bez námahy, a to jsou bonusy, které především ocení střední či větší společnosti, provozovatelé budov či skladů a další podnikatelé. S pomocí úklidové firmy můžete výrazně snížit svou administrativní zátěž, nemusíte shánět pracovníky pro úklid, vést jejich evidenci, zajišťovat úklidové prostředky atd., ani nemusíte ztrácet čas svých zaměstnanců. Navíc se můžete vždy spolehnout na kvalitu provedeného úklidu, vždyť profesionální úklidová firma ručí za své služby především svojí pověstí a spolehlivostí. Úklidová firma Vám navíc zajistí daleko vyšší kvalitu, než úklid vlastními silami, profesionální čisticí prostředky a stroje, obsluhované vyškolenými odborníky zajistí prvotřídní úklid, který se jinak zajistit nedá.

Služby naší úklidové firmy jsou k dispozici pro všechny firmy i soukromníky, ke každé zakázce přistupujeme stejně zodpovědně, pro každou zakázku zpracováváme individuální nabídku zdarma. Žádný úklid není moc velký, ani moc malý.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.