Velká jarní akce

S jarním počasím přichází také potřeba důkladného úklidu po vlhkém a nepříjemném zimním počasí. S rostoucími teplotami přichází ideální čas na odstranění všech nečistot, které sníh a vlhko zimy přineslo do domácnosti, nečistoty na oknech a fasádě domů a provonění domácnosti pro otevřené a teplé počasí.

Úklidové firmy nabízejí služby spojené s jarním úklidem běžně, některé společnosti na jaře připravují balíčky úklidů. Využít spolupráce s úklidovou firmou je výhodné pro jakoukoliv domácnost, neboť přenechání úklidu profesionálům Vám zaručí 100% kvalitu úklidu, za kterou úklidová firma ručí, a také ušetří Váš čas a ve výsledku i peníze, protože nemusíte sami pořizovat nákladné čisticí prostředky a pomůcky, které navíc nikdy nedosáhnou výsledků profesionálního úklidu.

V nabídce naší společnosti naleznete všechny služby, které se mohou pro jarní úklid hodit. Nabízíme extrakční čištění koberců, pro odstranění nečistot, bahna a posypových materiálů z koberce, mytí oken pro odstranění nečistot, které na oknech usadil sníh a jarní deště, čištění fasádyčištění okapůúklid zahrady a mnohé další úklidové služby za výhodné ceny.

Při našich úklidech používáme zásadně profesionální úklidové prostředky z Německa a Velké Británie, která splňují nejpřísnější normy EU pro kvalitu a zdravotní nezávadnost, v kombinaci s profesionálními a kvalitními stroji značek Sabrina, Taski, Tennant a Nilfisk. Samozřejmostí jsou pro naši firmu pečlivě proškolení a spolehliví zaměstnanci, kteří znají svou práci a vždy ji provedou bezchybně a včas.

Jsme si vědomi, že každý úklid je jedinečný co do povrchu, znečištění, stáří materiálu atd., proto jsme připraveni kdykoliv vyslat naše techniky přímo k Vám, aby důkladně prohlédli a vyhodnotili Váš požadavek a následně Vám doporučili, jaký druh čištění provést. Disponujeme širokým výběrem čisticích prostředků na různé druhy povrchů a stupně znečištění, používáme výhradně prostředky určené pro konkrétní povrchy a stupně opotřebení, nikdy nepoužíváme na pohovky prostředky určené na koberce. Na náš úklid se můžete spolehnout.

Jak už bylo řečeno, na jaře roste poptávka po službách úklidové firmy. Protože Vás ale nechceme omezovat nějakými balíčky či podmínkami, připravili jsme pro Vás akci Velký jarní úklid. Co to znamená?

Pokud při komunikaci s námi použijete heslo Velký jarní úklid získáte Dopravu zdarma v rámci Prahy (při dopravě mimo Prahu bude z ceny dopravy odečten paušál pro dopravu po Praze) a bude Vám automaticky aplikována sleva 10% na veškeré služby. A protože u nás máte vždy veškeré úklidové prostředky a pomůcky v ceně, jedná se o slevu 10% na vše! Proto neváhejte a objednávejte úklidové služby u naší firmy!

Akce platí pro všechny jednorázové úklidové služby a trvá do 30.4.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.