Venkovní úklid

U vnitřních a uzavřených prostor by úklid neměl končit a zpravidla ani nekončí. Pokud někdo vlastní i nějaké venkovní plochy, rozhodně požaduje, aby byly uklizeny i ony. Proto se úklidová firmaComplete Service zabývá také venkovním úklidem. Vždyť přeci právě okolí domu je to, co vidí zákazník nebo návštěva jako první. A stejně jako se dobré služby ztratí ve špinavé kanceláři, ztratí se i uklizená kancelář ve špinavém dvoře. Pořádek přinejmenším kolem vchodu dodává váženost a demonstruje úspěch a blahobyt majitelů.

Údržba venkovních ploch je práce, která je aktuální v průběhu celého roku. Na jaře je třeba začít sekat trávu, pečovat o keře a stromy, v létě je nutné zavlažovat trávník a pokračovat v jeho sečení, na podzim je namístě zbavit se spadaného listí a v zimě je zase dobré a mnohdy účelné odstranit sníh, námrazu a náledí. Množství prací závisí na velikosti a charakteru Vašich venkovních ploch a na požadavcích, jež na jejich stav kladete. Nikdy však nelze docílit krásného, funkčního a zároveň zcela bezúdržbového okolí domu.

Mnoho z venkovních prací vyžaduje poměrně specializované nástroje a vybavení, přinejmenším natolik speciální, že není běžnou součástí domácnosti. Jedná se o různé sekačky, vyžínače či kultivátory, odfukovače listí nebo bagry na sníh. Při představě, že by měl každý majitel sebemenší zelené či jiné venkovní plochy toto vše vlastnit a skladovat, dotyčného zamrazí, podobně jako když si představí, že by na tuto práci zaměstnával nějakého zahradníka či domovníka. Profesionální úklidová firma Complete Service však všechny tyto problémy vyřeší.

Úklid a údržba venkovních ploch mohou být prováděny jak pravidelně, tak také jednorázově, například po hustém sněžení, po vichřici či několikrát do roka bez ohledu na počasí. Webové stránky uklidovesluzbyvpraze.cz obsahují všechny potřebné informace o společnosti a jí nabízených službách. Pomocí telefonu nebo mailu snadno získáte radu i ty nejbližší a nejpodrobnější informace včetně cenových kalkulací a odhadů rozsahu prací.

Mezi úklidové a údržbové služby nabízené společností Complete Service patří tradiční sekání trávy, čištění chodníků, ale také třeba péče o kamenné verandy a různé části fasády. Samozřejmostí je také výše popsané odstraňování ledu či sněhu nebo hrabání a foukání listí. Vše, co se během roku naskytne, zvládne zavedená pražská společnost hravě a s dokonalými výsledky.

Nespornou výhodou úklidu prostřednictvím úklidové firmy Complete Service je fakt, že není nutno nakupovat, udržovat a skladovat nářadí a vybavení pro údržbu parků a zahrad, stejně jako zaměstnávat speciální pracovní síly. Vše je řešitelné od stolu pomocí jednoho mailu či hovoru. Dokonalého pořádku a čistoty příjezdových cest, okolí domu, fasád i chodníků dosáhnete zcela snadno.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.