Jak bojovat s plísní

Plísně jsou velkým nebezpečím v domácnostech s vyšší vlhkostí. V případě netěsnící izolace nebo špatné ventilace na vlhkých místech domácnosti je výskyt plísní pouze otázkou času. Základem boje proti plísním je prevence, ideální je veškeré malířské práce či rekonstrukce provádět při teplém a suchém počasí.

Plísně jsou jsou často strašákem pro domácnost, především pro alergiky a děti, ale i pro domov samotný, neboť hniloba ve zdech či kolem oken je velké riziko.  Jak se tedy plísní v domácnosti zbavit? Samozřejmě je možné se plísní zbavit svépomocí, ale nejjistější je se obrátit na profesionály, jako je naše úklidová firma. Určíme příčinu vzniku plísní, odstraníme následky, případně vysušíme a samozřejmě i doporučíme další postup. Neriskujte zdraví své a své rodiny, svěřte se do rukou úklidové firmy a nechte starosti s plísněmi odborníkům.

Při odstranění plísni používá naše úklidová firma profesionální čisticí prostředky, které účinně odstraní plíseň a zároveň jsou naprosto bezpečné pro použití i v domácnostech s malými dětmi či domácími mazlíčky. Pro veškerou námi používanou chemii je samozřejmostí certifikace zdravotní nezávadnosti. Vyzkoušejte spolupráci s profesionály i při odstranění plísní v domácnosti. Volejte naší úklidovou firmu ještě dnes a nechte starosti o svou domácnost na nás.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.