Úklidová firma Complete service

sme stále se rozvíjející úklidová firma, která provádí pravidelný a jednorázový úklid kancelářských i bytových prostor. Každý den uklízíme mnoho objektů po celé Praze.

Nabízíme mnoho schopných zaměstnanců, kteří zatočí s vaším nepořádkem jednou pro vždy.

Úklid je pro ně hračka. Poradí si s menším i větším prostorem a po dokončení prací, budete rozhodně spokojeni. Úklidové práce, čas provádění a veškeré materiálové zabezpečení přizpůsobujeme vždy přáním a potřebám zákazníka. Úklid lze objednat jednorázově nebo v pravidelných termínech. Pro úklid používáme nejmodernější technologie a pouze ekologicky nezávadné čistící prostředky. Cílem a prioritou naší úklidové firmy je stále sledovat nové technologie a nové trendy v oblasti úklidů a úklidové techniky.

Snahou naší úklidové firmy je lišit se od ostatních úklidových firem v ČR. Kvalita, spolehlivost a dlouholetá tradice. To vše vypovídá o dobrém jménu naší společnosti. Přenechte úklidové práceodborníkům a kontaktujte naši úklidovou firmu!

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.