První podzimní mytí oken

Letní teploty, ostré sluneční paprsky, polétavý prach a pyl nesvědčí při čištění plastovým okenním rámům. Stejně je tomu v zimě, kdy se teploty přibližují k bodu mrazu a velmi často se teploty nacházejí pod nulou.Nejlepší variantou je nechat si čištění oken na podzimní měsíce. Člověk si tak ušetří mnoho nepříjemností. Jaké? Pyl, prach a jiné polétavé nečistoty na povrchu totiž UV záření doslova zapéká do rámů. Odstranění špíny pak bývá daleko složitější.

Nastane-li tedy podzim, je důležité počkat na chvíli, kdy nebude do oken prát ostré sluníčko a nebo naopak nebude teploměr ukazovat teplotu v záporných hodnotách. Nejčastěji bývá nejpříznivějším obdobím pro mytí oken říjen, nicméně je to pouze odhad.

V říjnu jsme vyjížděli uklízet areál koupaliště. K dispozici jsme měli moderní vybavení k čištění oken. Objekt vypadal poněkud zašle, nicméně po našem zásahu prosklená stěna zářila leskem. Práce se špičkovým vybavením nám zkrátila čas na 4 hodiny.

Budova, kterou jsme uklízeli v listopadu byla zchátralá, okna byla stará. Na první pohled bylo vidět, že objekt nebyl dlouho používán. Nový majitel budovu odkoupil a díky nám areál opět rozkvetl.

Naši pracovníci mají k dispozici pouze čističe, které nenarušují povrch a zároveň je jejich pH neutrální.

Proto doporučujeme důkladně vybírat čistící prostředky. Málokteré jsou vhodné pro čištění oken. Proto je důležité vyhnout se prostředkům obsahující agresivní, či škodlivé látky.

Nejspíše každému z nás se stalo, že si chtěl umýt okno v létě. Nicméně po chvíli, či pár dnech zjistil, že to nebyl příliš dobrý nápad. Z toho plyne, že opravdu nejlepší variantou je odložit čištění oken na podzim ,či jaro. Avšak je důležité pravidelné mytí oken – a to 2x ročně.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.