Čištění žaluzií

Mytí oken je velmi pracné, ale ještě pracnější bývá úklid toho, co okna překrývá a tím jsou žaluzie. Na každém lamelu se usazuje prach a je proto potřeba se čas od času pustit do úklidu žaluzií. Úklidové firmy se věnují úklidu profesionálně a tak se jim nestává, že by na úklid žaluzií zapomněli. Rádi bychom se s Vámi podělili o tipy na správné čištění žaluzií. Ať už jde o úklid kanceláří nebo úklid žaluzií u Vás doma, ať jde o vertikální žaluzie, horizontální žaluzie, plisované rolety, fotožaluzie, hliníkové žaluzie, plastové žaluzie, plastové rolety, žaluzie z textilních materiálů, bambusové žaluzie, rolety (žaluzie), dřevěné žaluzie nebo některé jiné, dáme Vám tip na příkladnou péči o ně. Samozřejmě nejlepší úklid je ten, který je svědomitý, a proto první tip na čištění žaluziíje namočeným hadříkem nebo měkkým kartáčkem sáhnout na každý lamel zvlášť a z obou stran je očistit.

I druhá metoda počítá s navlhčeným hadříkem nebo kartáčkem, ale zde již nemusíte provádět úklid tak zdlouhavým způsobem. Stačí jen otočit žaluziemi na jednu a na druhou stranu a po obou stranách při každém sklonu. Někdy se můžete setkat s úklidem žaluzií vysavačem. I to je účinná metoda proti prašnosti. Nejnověji se v sortimentu obchodů objevují speciální kartáče, kartáčky či rukavice speciálně navržené na otírání žaluzií. Ať už budete uklízet tím nebo oním způsobem, každopádně při úklidu nezapomeňte na žaluzie, byly by Vám tak zbytečným zdrojem prašnosti.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.