Popovodňový úklid

Příval vody a povodně každý rok zasáhne obrovské množství domácností. Nelítostné povodně dokážou napáchat mnoho škod. I malé zatopení sklepu, Vám může způsobit velké potíže. Pro úklidpo povodních platí několik základních pravidel, které se oplatí nezanedbat. Jaké jsou? To Vám popíšeme v následujících řádcích.

Při provádění popovodňového úklidu je odčerpání veškeré vody, která se do Vaší domácnosti dostala. Teprve po odčerpání vody, se Vám odhalí veškerý nepořádek, který k Vám domů voda přivezla. A že ho je nemálo. Spousta bláta, kamení, nějaké rostliny a spousta mikroorganizmů. Žádná pastva pro oči. Začněte teda odstraněním bláta, ale nezapomínejte, že tím to nekončí. Důležité je vysušit všechny stěny a také provést důkladnou dezinfekci všech prostor. Důkladné vysušení stěn je důležité. Voda a vlhkost by mohli narušit statiku, a také k Vám přivolat nežádoucích návštěvníky, jakými jsou plesně a houby. I když se to nezdá, tyto potvůrky dokážou způsobit množství problému, nejen materiálních ve Vaší domácnosti ale také zdravotních. Proto je nutné, být při úklid dostatečně pečlivý.

Vykonat úklid po povodních, není žádná snadná záležitost. Proto neváhejte a zavolejte si napomoc odborníky. S profesionálními stroji a chemickými prostředky, bude úklid provedenýdůkladně a za mnohem kratší dobu.

Úklid kuchyně

Vánoční svátky se velmi rychle a nezadržitelně blíží a s nimi i předvánoční úklid. Nejvíce zabrat nám při tomto úklid dá nejspíše úklid kuchyně. Jedná se o místnost,

Zobrazit »

Extrakční čistící prostředky

Pro důkladné čištění je klíčový správný výběr čisticího prostředku v závislosti na čištěném materiálu, jeho stáří, vytíženosti a požadavcích klienta. Při větším znečištění je třeba

Zobrazit »

Zašlete poptávku našich služeb

Chcete se nadobro zbavit starostí s úklidem? Svěřte úklidové práce našim pečlivým zaměstnancům. Vyplňte tento krátký formulář a obdržíte nabídku šitou na míru.

Naše úklidová firma má pojištění odpovědnosti za škody na 5 milionů Kč a je čestným držitelem certifikátu ISO 9001 (systém managementu kvality). Nabytí certifikátu ISO je známkou nejvyššího možného standardu, který firma může splňovat a sázka na držitele této certifikace nikdy neznamená krok vedle.